Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-13
|
Kategorier:

Nyheter,

Sala

Status i Sala kommun

IP-Only är verksamma i hela Sverige, likaså i Västmanland och Sala kommun. I Västmanland har vi mer än 8 500 beställda fiberanslutningar, varav mer än 1700 redan är byggda och driftsatta. I Sala kommun har vi idag totalt cirka 3 000 beställda fiberanslutningar och just nu bygger vi ut nätet i projektet Ransta som omfattar 350 fastigheter. Näst på tur att påbörja byggnation i är projektet Varmsätra etapp 1, därefter Sala mitt och Möklinta etapp 1.

Innan vi sätter skoporna i backen krävs stora förberedelser, bland annat görs en projektering över samtliga projekt. Detta görs i två steg. I det första steget ritar vi digitalt hur fibernätet är planerat att förläggas. I steg två åker vi ut och ser över samtliga grävsträckor på plats för att säkerställa att det är möjligt att gräva ned fibern. Under projekteringen ser vi även vilka markavtal och tillstånd vi måste ansöka om. Det kan exempelvis röra sig om ett hundratal markavtal i ett medelstort projekt på landsbygden där vi för en enskild dialog med varje markägare.

Nedan kan du se de olika momenten som sker under fiberutbyggnaden.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan