Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Skinnskatteberg

Byggstatus i Skinnskattebergs kommun

Oti, Stjärnvik, Färna och Bastmora: 

I Oti, Stjärnvik, Färna och Bastmora pågår just nu projekteringsarbete och vår plan är att återuppta grävningsarbeten under det andra kvartalet i år, och att samtliga fastigheter ska vara driftsatta och anslutna till vårt rikssträckande fibernät under 2019.

Långviken: 

I Långviken kommer vi under vecka 16 att påbörja driftsättning. Detta innebär att vi sänder ut signalen i nätet så att du som kund kan beställa och aktivera dina tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Driftsättningen kommer att ske löpande och vi beräknar att samtliga fastigheter ska vara driftsatta och anslutna till vårt fibernät under maj.

Riddarhyttan, Baggbron och Kärrbo:

I  Riddarhyttan, Baggbron och Kärrbo har vi kommit långt i byggnationen av fibernätet och endast drygt 10 procent av schaktsträckorna återstår. Vi arbetar just nu med att gräva ned rör till vårt stamnät som sedan kopplas ihop med områdesnätet i ditt projekt.

Parallellt så arbetar vi med att kvalitetssäkra befintlig kanalisation, och blåser fiberkabel i den nedgrävda kanalisationen, för att så småningom kunna skicka ut signalen till respektive kund. Planen är att påbörja driftsättningen av fibern under andra kvartalet, och att alla hushåll ska ha fått sin fiber driftsatt under 2019.

Västanhed, Solmyra och Karmansbo:

I Västanhed, Solmyra och Karmansbo har vi ännu inte fattat ett byggbeslut. Vår ambition är att så snart som möjligt återkomma med besked.

Vi vill såklart komma vidare och göra byggnationen av fibernätet möjlig, därför kommer vi dela in projekten i mindre delområden. Det skapar en effektivare byggnation och vi kan då färdigställa ett delområde i taget och löpande arbeta vidare och hela tiden ha signalen i ryggen, vilket betyder att din fiber börjar fungera så snart du fått rör nedgrävda på tomten och en fibermottagare installerad inomhus.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan