Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-18
|
Kategorier:

Nyheter,

Sala

Byggstatus i Sala kommun

Byggnationen av fibernätet i Sala tätort är klar och i landsbygdsprojektet Ransta pågår byggnationen. Projekteringen är även påbörjad i projekten Varmsätra etapp 1, Sala mitt och Möklinta etapp 1. Vi har även flertalet projekt som fortsatt befinner sig i planeringsfas.

Att bygga fiber på landsbygd är en utmanande process med långa grävsträckor med varierande och utmanande markförhållanden, många markavtal från privatpersoner och tillstånd från myndigheter.

Under 2018 gjorde vi en utvärdering och kvalitetssäkring av våra processer och arbetssätt. Resultatet är en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden, ett arbetssätt där vi delar upp de stora projekten i mindre delområden för en effektivare byggnation. Vi arbetar med signalen i ryggen, vilket betyder att din fiber börjar fungera så snart du fått fibernätet förlagt fram till din tomtgräns, rör nedgrävda på tomten och en fibermottagare installerad inomhus.

Vi ser just nu över hur vi kan dela in projekten som ligger i planeringsfasen  i mindre delområden utefter hur byggnationen och stamnätet är planerat.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan