Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-11
|
Kategorier:

Nyheter,

Sala

Byggstatus i Varmsätra, etapp 2 & 3

För en effektiv fiberutbyggnad kommer vi dela in Varmsätra i tre etapper utifrån de geografiska förutsättningarna samt utefter hur järnvägen löper då det krävs särskilda tillstånd från Trafikverket för att få förlägga fibern under järnvägen, handläggningstiden för dessa tillstånd är dock förlängda just nu.

Fiberutbyggnaden pågår just nu i Ransta och Varmsätra etapp 1 är näst på tur. Etapp 1 består av de centrala delarna av projektet, etapp 2 de södra delarna och etapp 3 de sydvästra delarna. Etapp 2 och 3 är beroende av byggnationen i etapp 1 då det är där noden kommer placeras, noden är knytpunkten mellan områdes- och stamnätet och gör att vi kan skicka ut signal till din fiberanslutning.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan