Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Skinnskatteberg

Byggstatus i Riddarhyttan - Baggbron - Kärrbo

I fiberprojektet Riddarhyttan – Baggbron – Kärrbo har vi kommit långt i byggnationen av fibernätet och endast drygt 10 procent av schaktsträckorna återstår. Vi arbetar just nu med att gräva ned rör till vårt stamnät som sedan kopplas ihop med områdesnätet i ditt projekt. Stamnätet löper likt en motorväg genom Sverige och det är därifrån signalen sedan kommer som gör att du kan surfa och se på tv.

Parallellt så arbetar vi med att kvalitetssäkra befintlig kanalisation, och blåser fiberkabel i den nedgrävda kanalisationen, för att så småningom kunna skicka ut signalen till respektive kund. Planen är att påbörja driftsättningen av fibern under andra kvartalet, och att alla hushåll ska ha fått sin fiber driftsatt under 2019.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan