Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-05
|
Kategorier:

Nyheter,

Sala

Byggstatus i Möklinta, etapp 1

Förberedelserna inför fiberutbyggnaden i Sala fortlöper. Under 2018 gjorde vi en utvärdering och kvalitetssäkring av våra processer och arbetssätt. Resultatet är en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden, ett arbetssätt där vi alltid arbetar med signalen i ryggen. Det betyder att din fiber börjar fungera så snart du fått fibernätet förlagt fram till din tomtgräns, rör nedgrävda på tomten och en fibermottagare installerad inomhus.

Din fastighet ingår i Möklinta, etapp 1, och där pågår just nu arbete med projektering och planering. Under projekteringen ser över berörda sträckor. Alla planerade schaktsträckor kör vi med bil samt går till fots för att kontrollera att det är möjligt att lägga ner kanalisationen. Det arbetet krävs också för att se vilka markavtal från privata markägare samt tillstånd från myndigheter som vi behöver ansöka om och få godkända innan vi kan sätta skoporna i backen. Att samla in markavtal är också ett stort arbete då vi kontaktar alternativt träffar varje enskild person, i ett medelstort projekt kan det röra sig om flera hundra markavtal som behövs.

Efter det här steget får vi en bra övergripande bild på projektets omfattning och kan utifrån det påbörja upphandlingen av den entreprenör som ska genomföra själva byggnationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan