Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-12
|
Kategorier:

Nyheter,

Skinnskatteberg

Byggstatus i i Stjärnvik - Färna - Bastmora

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Under fiberbyggnationen i Stjärnvik – Färna – Bastmora har vi haft utmaningar med vår entreprenör. Vi beklagar de problem som uppstått och tar ansvar genom att avsluta vårt samarbete med nuvarande entreprenör. Detta innebär att vi nu upphandlar en ny entreprenör som ska avsluta och färdigställa byggnationen av fibernätet.

Fiberleveransen till ditt område är igång
Sedan tidigare har vi påbörjat schaktarbetet och förläggning av områdesnätet, tomtgrävningar samt börjat installera fibermottagaren hemma hos de som beställt. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-vår entreprenör för att boka en tid för installationen.

När byggnationen fortsätter kommer vi börja i norr via Bastmora till accessnoden i Stjärnvik, för att sedan fortsätta gräva vidare söderut mot Färna. Hela projektet omfattar 279 fastigheter och fiberutbyggnaden beräknas i sin helhet ta 3-6 månader från när grävarbetet fortsätter.

Driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan