Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Skinnskatteberg

Byggstatus i Skinnskatteberg Långviken

Utbyggnaden av fibernätet i ditt område pågår för fullt. Just nu återställer vi de vägar och ytor som vi har behövt gräva upp. Detta innebär att en del maskiner och personal från vår underleverantör finns ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten.

Majoriteten av hushållen har fått sin fibermottagare installerad. Det som återstår för utbyggnaden av fibernätet är att koppla samman fibermottagaren till vårt stamnät, som löper likt en motorväg genom Sverige och ansluter ditt område och din fastighet till vårt öppna fibernät. Just nu arbetar vi med hur stamnätet ska grävas fram till ditt område.

När alla fastigheter har fått fibermottagare och vi har testkört fibernätet för att se så allt fungerar skickar vi ut signalen i nätet. Därefter kan du som kund beställa och aktivera dina tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan